SAKARYA / SERDİVAN - Kazımpaşa İlkokulu

Ağu

UYUM HAFTASI SÜRECİNDE İLKOKUL 1. SINIFLARIMIZ SAAT 10.30 İLE 12.00 SATTLERİ ARASINDA EĞİTİM YAPACAKLARDIR.YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILIMIZ HAYIRLI OLSUN

Ağu

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali Dere, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı hazırlıklarının devam ettiği okullarımızdaki hazırlıkları yerinde incelemek ve okul yöneticilerinden çalışmalarla ilgili bilgi almak üzere bir plan dahilinde 14 Ağustos 2023 tarihi itibariyle okul ziyaretlerine başladı.

Bu kapsamda ziyaretlerine dört gündür devam eden Müdürümüz, 17 Ağustos 2023 Perşembe günü Kazımpaşa Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokuluna ayrı ayrı ziyarette bulunarak yeni eğitim-öğretim yılı hazırlıklarını yerinde inceledi ve Okul Müdürü Mutlu İlgin'den çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Müdürümüz Sayın Ali Dere, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının 11 Eylül 2023 Pazartesi günü başlayacağını hatırlatarak, Serdivanımızdaki tüm eğitim kurumlarımızı 2023 - 2024 Eğitim ve Öğretim Yılına eksiksiz ve zamanında  hazırlayacaklarını vurguladı.

Serdivan Maarif Ailesi olarak hedefimiz; Serdivanımızı her alanda rakipsiz bir numara yapmaktır...

Okulumuz Kazımpaşa İlkokulu Öğrencilerinin Çanakkale Zaferi Etkinlikleri.