SAKARYA / SERDİVAN - Kazımpaşa İlkokulu

Mutlu İLGİN - Müdür

1984 yılında Sakarya´nın Adapazarı İlçesinde doğdu. İlköğrenimini Atatürk İlkokulu´nda tamamlayarak 1995 yılında Sakarya Anadolu Lisesi´ne başladı ve 2002 yılında mezun olup  Sakarya Üniversitesi sınıf öğretmenliği bölümünü okumaya hak kazandı.2006 yılında üniversiteden mezun olarak yine aynı yıl Kocaeli İli´nin Dilovası İlçesi Akşemseddin İlkokulu´nda görev yapmaya başladı. Bu okulda ki 7 yıllık görev süresinin ardından 2013 yılında Sakarya´nın Arifiye İlçesi´nin Ekrem Oba İlkokulu´na tayin olup 3 yıl bu okulda görev yaparak 2016 yılında Cengiz Topel İlkokulu´na müdür yardımcısı oldu, 2020 yılında ise Kazımpaşa İlkokuluna müdür olarak atanarak halen bu görevi sürdürmektedir. Aynı zamanda Sakarya Üniversitesi İlköğretim Ana Bilim Dalı Sınıf Öğretmenliği bölümünde yüksek lisansına devam etmektedir.