SAKARYA / SERDİVAN - Kazımpaşa İlkokulu

Kazımpaşa İlkokulu

Kazımpaşa Mh. 18 Nisan Cd. No66 Serdivan/SAKARYA
Vizyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
İl çapındaki resim yarışmalarında ödüller,TOYOTA Teknik Proje Yarışması 3.lüğü
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM ORTAOKULLAR - SABAH İLKOKULLAR - ÖĞLEN
Saatler
İLKOKULLARIN BAŞLAMA SAATİ 13.50- 18.40 ORTAOKULLARIN BAŞLAMA SAATİ 08:00- 13:40
DOĞALGAZ
Ulaşım
ÇARŞI-SERDİVAN İSTİKAMETİNDEN HER 10 dakikada bir, KORUCUK İSTİKAMETİNDEN HER 30 dakikada bir otobüs bulunmaktadır.
Servis Bilgisi
DAĞYONCALI-ÇUBUKLU-KIZILCIKLI-YUKARI MEŞELİ mahallerinden ücretsiz devlet taşımalı servisi yapılmaktadır. SELAHİYE-KURUÇEŞME-UZUNKÖY-AŞAĞI MEŞELİ-MAHMUDİYE-BEŞEVLER mahallelerinden ise özel servis ve belediye otobüsleriyle ulaşıma sağlanmaktadır.
SERDİVANA BAĞLI KAZIMPAŞA MH.
İLÇE MERKEZİNE 5 KM , İL MERKEZİNE 7 KM UZAKLIĞINDA
Diğer Hususlar
İLKOKULDA TOPLAM 14 ŞUBEMİZ VAR. AYRICA ANASINIFLARIMIZ DA 8 ŞUBEDİR. 3 şubemiz okulumuz anabinasında, 5 şubemiz ise DAĞYONCALI, ÇUBUKLU,MEŞELİ,BEŞEVLER ve UZUNKÖY mahallerinde bulunmaktadır.